Τροφή για σκέψη

Η Julia Roberts αιχμαλώτισε την προσοχή των εταιρειών καλλυντικών με ένα σοβαρό μήνυμα

«Η τελειότητα είναι μια από τις ασθένειες ενός έθνους. Καλύπτουμε το πρόσωπό μας με τόνους μέικ απ. Κάνουμε μπότοξ και φτάνουμε στο σημείο να πεινάσουμε για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα που έχουμε στο μυαλό μας. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάτι, αλλά δεν μπορείτε να διορθώσετε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε. Είναι η ψυχή που χρειάζεται το χειρουργείο. Είναι καιρός να αντισταθούμε. Πώς περιμένετε να σας αγαπάει κάποιος άλλος αν εσείς οι ίδιοι δεν αγαπάτε τον εαυτό σας; Πρέπει να είστε χαρούμενοι με τον εαυτό σας. Δεν έχει σημασία πώς φαίνεστε εξωτερικά. Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι που μετράει. Σήμερα, θέλω να βάλω μια φωτογραφία στην οποία δε θα φοράω καθόλου μέικ απ. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στο δέρμα μου αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα από αυτό. Θέλω να αποδεχτώ τον πραγματικό εαυτό μου και θέλω να αποδεχτείτε αυτό που είστε, όπως και αν είστε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας». – Julia Roberts

Δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook και στο Instagram, λέγοντάς μας πόσο ακραίες και διαστρεβλωμένες έχουν γίνει οι παράμετροι της ομορφιάς.

Οι άνθρωποι εστιάζουν την προσοχή τους στην εμφάνιση τόσο πολύ. Μα τόσο πολύ! Καταλαβαίνω ότι θέλετε να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά το να γεμίζετε το πρόσωπό σας με μπότοξ επειδή έχετε δυο τρεις ρυτίδες, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, ε αυτό λοιπόν παραπάει!

Το να βλέπουμε τους ανθρώπους μέσα από αυτό το πρίσμα, και ακόμα χειρότερα, το να φιλτράρουμε τους ανθρώπους μέσα από αυτό το πρίσμα της ομορφιάς που στηρίζεται στα στεροειδή, είναι το πιο άσχημο πράγμα στον κόσμο. Είναι πραγματικά αηδιαστικό!

Αντί να βοηθάμε τον εαυτό μας να ζει μέσω των πραγματικών δυνατοτήτων του, κλειδώνουμε ο ένας τον άλλον μέσα σε αυτές τις πλασματικές φυλακές, μόνο και μόνο εξαιτίας της αισθητικής. Και ούτε καν της φυσικής αισθητικής αλλά της επιβεβλημένης.

Ασχέτως του πόσο ωραίοι φαίνεστε, αυτό είναι απλά άσχημο.

Ασχέτως του πόσο άσχημοι μοιάζετε, αν η ψυχή σας λάμπει με την αλήθεια, αν είστε άνθρωποι με την αληθινή έννοια της λέξεως, τότε είστε τέλειοι!

Μετάφραση: awakengr.com via healthylifehouse.com

Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login