Σκέψεις - Απόψεις

Η δύναμη του ονείρου

Πιστεύω πως όλοι έχουμε ένα όνειρο στην καρδιά μας. Δεν αναφέρομαι στο να θέλουμε να κερδίσουμε το λαχείο. Μια τέτοια ιδέα πηγάζει από την επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την παρούσα κατάσταση, όχι να κυνηγήσουμε ένα ειλικρινές όνειρο. Αναφέρομαι σε ένα όραμα που μιλά στην ψυχή μας. Είναι αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε. Αυτό που αξιοποιεί τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας. Αυτά που επικαλείται τα υψηλότερα ιδανικά μας. Αυτό που τροφοδοτεί τα συναισθήματά μας για το πεπρωμένο. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τον σκοπό μας στη ζωή. Είναι η αφετηρία στον δρόμο μας προς την επιτυχία. Ένα όνειρο κάνει πολλά για εμάς:

Ένα όνειρο μας δίνει κατεύθυνση.

Ένα όνειρο αυξάνει τις δυνατότητές μας.

Ένα όνειρο μας βοηθά να βάλουμε προτεραιότητες.

Ένα όνειρο προσθέτει αξία στη δουλειά μας.

Ένα όνειρο προβλέπει το μέλλον μας.

Ο Όλιβερ Γουέντελ Χολμς σημείωσε «Το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο δεν είναι τόσο το πού βρισκόμαστε αλλά προς ποια κατεύθυνση κινούμαστε». Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλά τού να έχετε ένα όνειρο. Μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρό σας όπου κι αν βρίσκεστε σήμερα. Και όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που σας επιφυλάσσει το μέλλον. Όπως λέει και ένα ρητό: «Όποιο κι αν είναι το παρελθόν ενός ανθρώπου, το μέλλον του είναι άσπιλο». Μπορείτε να ξεκινήσετε να κυνηγάτε το όνειρό σας σήμερα!

Τολμήστε να κάνετε όνειρα και ακολουθήστε τα.

Winning with People , John C. Maxwell

Πηγή: lecturesbureau.gr
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top