Εφαρμόστε την Αρχαία Ιαπωνική Τεχνική για να ανακουφιστείτε άμεσα από το άγχος
Ψυχολογία

Εφαρμόστε την Αρχαία Ιαπωνική Τεχνική για να ανακουφιστείτε άμεσα από το άγχος

Ενώ λίγο άγχος στη ζωή μας είναι φυσιολογικό ακόμη και αναγκαίο, το υπερβολικό στρες μπορεί να επηρεάσει τις καθημερινές μας συνήθειες και να έχει επιπτώσεις στην προσωπική μας ζωή και υγεία.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε μια αρχαία ιαπωνική τεχνική για αυτοχαλάρωση, που δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά και μπορεί να γίνει σχεδόν οπουδήποτε.

Για να εξασκήσετε την τεχνική, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κάθε δάχτυλο του χεριού μας αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό συναίσθημα ή συμπεριφορά.

11053

Αντίχειρας

Βοηθάει να αντιμετωπίσετε συναισθήματα άγχους και ανησυχίας.

Δείκτης

Μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το φόβο

Μέσος

Βοηθάει να ελέγξετε το φόβο και τη δυσαρέσκεια

Παράμεσος

Αυτό το δάχτυλο θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τη κατάθλιψη και τη στεναχώρια και θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο αποφασιστικοί.

Μικρό δάχτυλο

Βοηθάει να καταπολεμήσετε το άγχος και αυξάνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση.

04090493

Για να εναρμονίσετε την ενέργεια στο σώμα σας, πιάστε το δάχτυλο με το αντίθετο χέρι, τυλίγοντας όλα τα δάχτυλα και τον αντίχειρα γύρω από αυτό. Κρατήστε κάθε δάχτυλο για ένα έως δύο λεπτά. Θα καταλάβετε ότι έχει αποτέλεσμα όταν θα νιώσετε μια παλλόμενη αίσθηση.

Για να ηρεμήσει το μυαλό σας , εφαρμόστε ελαφριά πίεση στο κέντρο της παλάμης με τον αντίχειρα του αντίθετου χεριού και πιέστε το τουλάχιστον ένα λεπτό.

Εξασκήστε αυτή την τεχνική κάθε μέρα για να παραμείνετε ήρεμοι και για να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την αρμονία μέσα σας.

Credit: BrightSide
Πηγή: fanpage.gr
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free