Συνταγές Υγείας

Εάν έχετε κάποιο από ΑΥΤΑ τα 10 Προβλήματα, αφήστε τα Χάπια και πιείτε Λεμόνι με Νερό!

Όλοι έχουμε δει τα οφέλη του νερού με λεμόνι και λογικό είναι, αφού ένα λεμόνι μπορεί να σας παρέχει το 64% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας σε βιταμίνη C. Επίσης, τα λεμόνια περιέχουν πολλά δυνατά φυτοχημικά, που βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση, σε αντίθεση με τα συμπληρώματα διατροφής.

Το νερό με λεμόνι είναι ένας τέλειος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βράσετε λίγο νερό, να το αφήσετε να κρυώσει και να προσθέσετε φέτες λεμονιού.

Είναι ένας φτηνός, εύκολος και φυσικός τρόπος για να αντικαταστήσετε τα συμπληρώματα διατροφής. Δείτε 10 προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε πίνοντας νερό με λεμόνι κάθε μέρα.

1. Ακμή

2. Όταν έχετε συνέχεια όρεξη για φαγητό.

3. Πέτρες στα Νεφρά

4. Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα

5. Για το απλό κρύωμα

6. Φλεγμονή

7. Hangover

8. Πιασμένοι Μυς

9. Τροφική Δηλητηρίαση

10.Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποια άλλα οφέλη από την κατανάλωση νερού με λεμόνι;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία συνταγή για νερό με λεμόνι και τζίντζερ που θα σας βοηθήσει με αυτά, αλλά και με ακόμα περισσότερα προβλήματα!

Credit: davidwolfe.com
Πηγή: fanpage.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top