Φιλοσοφία

Δάσκαλε, που βρίσκεται η Σοφία;

-Δάσκαλε, που βρίσκεται η Σοφία;

-Η Σοφία είναι παντού γύρω σου. Απλά δεν έχεις μάθει να κοιτάς. Πρέπει να κοιτάς με το βλέμμα του παρατηρητή και όχι με τα μάτια του κριτή.

Η παρατήρηση, θα σου ξεδιπλώσει όλα τα μυστήρια και τα μυστικά του σύμπαντος. Συνέχεια αυτά εκεί είναι, δεν είναι τίποτα κρυφό!

Αν κατορθώσεις να δεις ένα λουλούδι το πώς μεγαλώνει, ανθίζει, πολλαπλασιάζεται και μαραίνεται, με τα μάτια του παρατηρητή, έχεις ανακαλύψει το μεγαλείο της δημιουργίας και την πνοή της ζωής.

Ειλικρινά σου λέω, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να γνωρίσεις τη Σοφία.

Αν όμως δεις το λουλούδι με τα μάτια του κριτή, τότε ίσως αυτό να σου αρέσει και να πλανηθείς από τη μυρωδιά του ή το σχήμα του και ίσως ακόμα το κόψεις για να το πάρεις μαζί σου. Μπορεί να μη σου αρέσει και να το πατήσεις ή να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού, θεωρώντας πως χάνεις το χρόνο σου και όφελος δεν βγάζεις.

Μην ξεχνάς, πως έχεις μεγαλώσει με την αξία ότι ο χρόνος είναι χρήμα.

Και όμως, όλα τα λεφτά είναι στο τι κάνεις με το χρόνο σου.

Dimitris Nomikos

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top