Φωτογραφίες

Αυτά τα 15 σχέδια είναι μια απίστευτη αντανάκλαση του τι πάει λάθος με την κοινωνία

Για αιώνες η τέχνη έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο αφήγησης της ανθρώπινης ιστορίας. Πώς μοιάζουμε, τι κάνουμε, οι καλλιτεχνικές εκφράσεις της κοινωνίας μας- όλα περικλείονται σε αιώνες τέχνης.

Το τώρα δεν διαφέρει. Βλέπουμε σε ταινίες και στη μουσική πως οι άνθρωποι επιδεικνύουν πολλές πτυχές της κοινωνίας που χρειάζεται να παρατηρηθούν. Είτε είναι μπάντες που μιλούν για την φύση του κόσμου που μοιάζει με φυλακή ή ταινίες που αντλούν το θέμα τους από την βαθύτερη συνείδηση που συνθέτει όλη τη ζωή- οι αντανακλάσεις υπάρχουν.

Δεν είναι μυστικό πως στην κοινωνία μας σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες που έχουν καθυστερήσει πολύ να αλλάξουν. Βασικά, η ανθρωπότητα αμφισβητείται πολύ για την αντιμετώπιση αυτών των αλλαγών… τώρα. Είναι μέρος μιας συλλογικής μεταβολής στη συνείδηση που σαρώνει τον δρόμο της στον κόσμο μας.

Τα ακόλουθα σκίτσα από τον Al Margen προσφέρουν μια ευκαιρία να κατανοήσουμε το πως έχει γίνει η κοινωνία. Τι κάνουμε με τα συναισθήματα που προκαλούνται από αυτές τις εικόνες; Αρχίστε με τον εαυτό σας. Πώς νιώθετε σχετικά με τις εικόνες που βλέπετε; Συμβάλλετε σε αυτό που αντιπροσωπεύουν; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τον εαυτό και τη συμπεριφορά σας όσον αφορά τις παρακάτω εικόνες; Με το να αλλάξετε τον εαυτό σας με έναν ειρηνικό και όχι καταδικαστικό τρόπο εμπνέετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Δεν είναι μόνο να δείτε αυτές τις εικόνες και να διασκεδάσετε αλλά να αρχίσετε να ενεργείτε για αυτό που αντιπροσωπεύουν.

Επιλέγουμε να δράσουμε. Η αλλαγή αρχίζει από μέσα μας.

Μετάφραση: awakengr.com via collective evolution

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top