Τροφή για σκέψη

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλα αυτά που δεν είσαι

«Κάθε φορά που θυμώνεις, ή μισείς κάποιον τον μεταφέρεις πάνω σου. Αφού λοιπόν, τον μεταφέρεις επάνω σε εσένα, ενώ ο εαυτός σου είναι χώρια από αυτόν, τότε, αν δεν απελευθερωθείς από αυτόν θα ξαναγεννηθείς για να το καταφέρεις.

Οι σκέψεις των ανθρώπων είναι οι φυλακές και η ζωή έξω υλοποιείται σύμφωνα με αυτές. Μπορεί να μη θυμάσαι γιατί έχεις αυτού του είδους τη ζωή, αλλά να μη ξεχνάς ποτέ, ότι εσύ ο ίδιος τη δημιούργησες. Μπορεί τα φαινόμενα έξω να καταδεικνύουν σαν υπεύθυνους κάποιους άλλους, αλλά η αλήθεια είναι, ότι εσύ το έκανες αυτό στον εαυτό σου.

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλα αυτά που δεν είσαι.

Αν δεν είσαι ο εχθρός σου, άσε τον να φύγει από τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου.
Αν δεν είσαι οι άδικες πράξεις, άφησε τες να φύγουν από εσένα.

Άδειασε τον εαυτό σου από αυτό που δεν σου αναλογεί. Και στον αληθινό εαυτό δεν αναλογεί η αδικία (που δόθηκε ή εισπράχθηκε) και τα αισθήματα που τη συνοδεύουν.

Ο αληθινός σου εαυτός είναι πέρα από τις συνθήκες που υλοποιούνται σε αυτή τη γη, γι’αυτό επίλεξε τη συγχώρεση.

Η συγχώρεση δεν είναι τόσο μια πράξη καλοσύνης! Είναι περισσότερο μια πράξη εξυπνάδας. Αν γνωρίζεις πως λειτουργεί η δημιουργία, τότε θα θελήσεις να απαλλαγείς από τα τοξικά συναισθήματα.

Η συγχώρεση λειτουργεί περισσότερο, σαν μια ενεργειακή πράξη αποσυμφόρησης του εαυτού σου από τους άλλους ανθρώπους. Είναι σίγουρα, μια πράξη αποσυγκόλλησης σου από χρόνιες καταστάσεις, που μέσα σε αυτές λιμνάζει η δυστυχία.

Η προσκόλληση σου σε άλλους ανθρώπους, ή καταστάσεις σε καθιστά δέσμιο της ανθρώπινης φυλακής. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που φιλοξενείς ενεργοποιούν το κάρμα και τη συνέχεια της δυστυχίας σε έναν μελλοντικό χρόνο. Και επειδή δεν υπάρχει χρόνος, ενεργοποιούν τη δυστυχία και στο παρόν.»

Από το βιβλίο ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της Ελένης Ιεροδιακόνου, εκδ. Ι.Ε. Αρχέγονο

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top