Αύρα - Ενέργειες

Ανοίξτε το τρίτο σας μάτι (έκτο τσάκρα) με αυτή την απλή στάση (βίντεο)

Για εσάς που ακολουθείτε αυτόν τον κύκλο των απλών στάσεων της γιόγκα που ισορροπούν το κάθε ένα από τα τσάκρα σας, είμαστε τώρα στο έκτο τσάκρα (τρίτο μάτι), το ανώτερο θηλυκό τσάκρα.

Το έκτο τσάκρα είναι γλυκό. Είναι η έδρα της γυναικείας διαίσθησης, εκείνης της βαθιάς επίγνωσης, με την οποία οι γυναίκες ξεπερνάνε την απλή λογική.

Είμαστε τώρα για τα καλά στην περιοχή των άνω τσάκρα, επομένως η ανάγκη για σωματικές στάσεις δεν είναι τόσο ισχυρή. Ο διαλογισμός, ο οραματισμός και η προσευχή είναι οι «ασκήσεις» για το έκτο και το έβδομο τσάκρα.

Επομένως, αυτό που σας παρουσιάζω εδώ είναι μια απλή στάση που παίρνει τη γιογκική θέση του πράνα και δημιουργεί μια αίσθηση προσευχής ή παράδοσης στο Θείον. Τοποθετεί επίσης ένα ήπιο και σταθερό σημείο πίεσης στο τρίτο μάτι ώστε να τραβήξει την προσοχή σας εκεί.

Δοκιμάστε το και δείτε τι αισθήματα σας δημιουργεί!

Έπειτα προσθέστε όλες τις προηγούμενες στάσεις (από προηγούμενα άρθρα) και απολαύστε μια άσκηση μίνι γιόγκα που ανοίγει και ισορροπεί όλα τα τσάκρα σας.

Αγάπη και ευλογία

Vicki

Μετάφραση: awakengr.com via consciouslifenews.com

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top