Σκέψεις - Απόψεις

Αγνόησε ότι δε σε αφορά

Η πνευματικη προοδος απαιτει να δινουμε εμφαση σε οτι ειναι σημαντικο και να παραβλεπουμε ολα τα υπολοιπα σαν ασημαντες επιδιωξεις αναξιες της προσοχης μας. Εππλεον, το να θεωρηθεις ανοητος και απλοικος για πραγματα που δεν σε αφορουν ειναι στην πραγματικοτητα καλο.

Μην ασχολεισαι με τις εντυπωσεις των αλλων για σενα. Ειναι θαμπωμενοι και τους εξαπατουν οι εξωτερικες εμφανισεις των πραγματων. Μεινε προσκολλημενος στο σκοπο σου. Αυτο και μονο θα δυναμωσει την θεληση σου και θα δωσει συνοχη στη ζωη σου.

Αποφευγε να προσπαθεις να κερδισεις την επιδικιμασια και το θαυμασμο των αλλων. Ακολουθεις καποιον ανωτερο σκοπο.Μην επιθυμεις να σε θεωρουν οι αλλοι κοσμοπολιτη, μοναδικο, η σοφο.

Στην πραγματικοτητα, αν φαινεσαι μοναδικος στους αλλους, να εισαι επιφυλακτικος. Να εισαι παντα σε επιφυλακη εναντια σε μια ψευτικη αισθηση αυτο-σπουδαιοτητας.

Το να διατηρεις τη θεληση σε αρμονια με την αληθεια και το να ασχολεισαι με αυτο που ειναι περα απο τον ελεγχο σου ειναι πραγματα που αποκλειει το ενα το αλλο. Ενω εισαι απορροφημενος με το ενα θα παραμελεις το αλλο.

espadozero.blogspot.gr
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free