Σκέψεις - Απόψεις

Αγνόησε ότι δε σε αφορά

Η πνευματικη προοδος απαιτει να δινουμε εμφαση σε οτι ειναι σημαντικο και να παραβλεπουμε ολα τα υπολοιπα σαν ασημαντες επιδιωξεις αναξιες της προσοχης μας. Εππλεον, το να θεωρηθεις ανοητος και απλοικος για πραγματα που δεν σε αφορουν ειναι στην πραγματικοτητα καλο.

Μην ασχολεισαι με τις εντυπωσεις των αλλων για σενα. Ειναι θαμπωμενοι και τους εξαπατουν οι εξωτερικες εμφανισεις των πραγματων. Μεινε προσκολλημενος στο σκοπο σου. Αυτο και μονο θα δυναμωσει την θεληση σου και θα δωσει συνοχη στη ζωη σου.

Αποφευγε να προσπαθεις να κερδισεις την επιδικιμασια και το θαυμασμο των αλλων. Ακολουθεις καποιον ανωτερο σκοπο.Μην επιθυμεις να σε θεωρουν οι αλλοι κοσμοπολιτη, μοναδικο, η σοφο.

Στην πραγματικοτητα, αν φαινεσαι μοναδικος στους αλλους, να εισαι επιφυλακτικος. Να εισαι παντα σε επιφυλακη εναντια σε μια ψευτικη αισθηση αυτο-σπουδαιοτητας.

Το να διατηρεις τη θεληση σε αρμονια με την αληθεια και το να ασχολεισαι με αυτο που ειναι περα απο τον ελεγχο σου ειναι πραγματα που αποκλειει το ενα το αλλο. Ενω εισαι απορροφημενος με το ενα θα παραμελεις το αλλο.

espadozero.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top