Σχέσεις

5 διαφορές μεταξύ του πνευματικού και του κανονικού σεξ

Δεν υπάρχει ντροπή

Όταν το σεξ με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει είναι πνευματικό, δεν υπάρχει ντροπή. Πολύ συχνά οι άνθρωποι νιώθουν ενοχή και ντροπή με το σεξ. Όταν είναι πνευματικό, είναι κατανοητό ότι δεν είναι απλά διασκέδαση αλλά μία βαθιά εμπειρία επίσης.

Είναι μια θεϊκή ένωση

Το πνευματικό σεξ είναι ένα θεϊκό σμίξιμο δύο χωριστών ανθρώπων σε έναν. Οι αύρες μας μπλέκονται και είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να προσπαθείτε να κορυφώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Όχι, το πνευματικό σεξ είναι μια πνευματική ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων.

Συνειδητά έχετε στο νου σας ο ένας τον άλλον

Οι συνδέσεις είναι πιο πολύ σαν να χρησιμοποιείτε ο ένας το σώμα του άλλου για την δική σας προσωπική ικανοποίηση. Όταν έχετε πνευματικό σεξ είναι δύσκολο να ξέρετε που τελειώνετε και ξεκινάνε. Είναι σαν να μπορείτε να αισθανθείτε κάθε μέρος των σωμάτων τους σαν να ήταν δικό σας μέρος.

Τα πνεύματά σας πλέκονται

Ακόμα και μετά το τελείωμα του πνευματικού σεξ, τα πνεύματά σας είναι ακόμα δεμένα το ένα με το άλλο. Είναι κάτι μόνιμο. Παίρνετε κάτι μεγάλο από το πνεύμα τους και παίρνουν λίγο από το δικό σας. Με πολλούς τρόπους, είναι σας να μην υπάρχει πλέον ένα.

Μετά, αισθάνεστε πλήρεις

Είναι σχεδόν σαν διαλογισμός-μετά το πέρας του πνευματικού σεξ, αισθάνεστε δυνατότεροι, πιο συνετοί και γαλήνιοι

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top