Αύρα - Ενέργειες

4 τρόποι για να καθαρίσετε την αύρα σας από την τοξική ενέργεια

Έχουμε τις καθημερινές μας ρουτίνες υγιεινής όπως το να βουρτσίζουμε τα δόντια μας, να κάνουμε μπάνιο και να βάζουμε αποσμητικό. Μια ρουτίνα υγιεινής που ίσως αγνοούμε είναι λίγο πιο ήπια. Έχει να κάνει με τον καθαρισμό της αύρας από την αρνητική ενέργεια.

Η αύρα, όπως η σωματική μας μορφή, μπορεί να παραμεληθεί. Αυτό οδηγεί σε πολλών ειδών προβλήματα, για να μην αναφέρουμε και τις διαταραχές στη διάθεση όπως την κατάθλιψη και το άγχος. Δοκιμάστε αυτούς τους 4 τρόπους για να καθαρίσετε την αύρα σας από την τοξική ενέργεια.

Κρύσταλλοι

Η τοποθέτηση κρυστάλλων παντού μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα στα παράθυρά σας, καθαρίζει την ενέργεια πριν αυτή μπει στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι μόνο θετική ενέργεια σας περιβάλλει. Καμία αρνητική ενέργεια που κολλάει στην αύρα σας δεν επιτρέπεται

Ο καπνός από βότανα

Αναπόφευκτα, αυτή η αρνητική ενέργεια θα περάσει μέσα. Μερικές φορές αρνητικά πνεύματα στοιχειώνουν το σπίτι μας και αρνητικοί άνθρωποι τα παρακολουθούν σαν την λάσπη. Μπορείτε να ξεφορτωθείτε την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σας με το να κάψετε φασκόμηλο. Κάψτε αρκετό για να δημιουργηθεί αρκετός καπνός μέσα στο σπίτι και εστιάστε στις γωνίες όπου η αρνητική ενέργεια προτιμάει να κρύβεται. Μετά, ανοίξτε τα παράθυρά σας και αφήστε τον καπνό να πάρει μαζί του έξω την αρνητική ενέργεια.

Θαλασσινά άλατα μπάνιου

Το αλάτι έχει μια καθαριστική και εξαγνιστική επίδραση στην αύρα σας όπως και στο σώμα σας. Το να βυθιστείτε σε ζεστό νερό γεμάτο με θαλασσινό αλάτι είναι σπουδαίο για το δέρμα σας και βοηθάει την αρνητική ενέργεια να φύγει από την αύρα σας.

Φύση

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, περάστε χρόνο στη φύση. Είναι το υπέρτατο καθαριστικό! Είναι σαν όποια αρνητική ενέργεια έχετε να βγαίνει, και έπειτα το δάσος την αντιμετωπίζει. Μου αρέσει να φαντάζομαι τα δέντρα να «δέρνουν» όλη αυτή την αρνητική ενέργεια και να την κάνουν καλή ξανά. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top