Σχέσεις

4 διαφορές μεταξύ των αδερφών ψυχών και των συντρόφων ζωής

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια βασική ορολογία:

Μια αδερφή ψυχή είναι ένα άτομο που εναρμονίζεται με την ψυχή σας και μπορεί να αλλάξει ή να επηρεάσει την ψυχή σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αφού συμβεί αυτό μάθημα, συνήθως έρχεται ο διαχωρισμός. Ένας σύντροφος ζωής είναι ένας φίλος ή σύντροφος στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε και με τον οποίο είστε ασφαλείς. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε στη ζωή σας. Αισθήματα αγάπης και σεβασμού είναι αμοιβαία και είστε και οι δύο σε συγχρονισμό με τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου προσώπου.

Πώς εκδηλώνονται αυτές οι διαφορές;

Στις αδερφές ψυχές, υπάρχει μια βαθιά, πνευματική σύνδεση. Νιώθουν σαν να γνωρίζονταν πολύ καιρό. Σε έναν σύντροφο ζωής, ελκύει ο ένας τον άλλον και οι αξίες του ενός έχουν απήχηση στον άλλον.

Οι αδερφές ψυχές έχουν συχνά στιγμές ντεζαβού. Σε έναν σύντροφο ζωής απολαμβάνετε απλά ο ένας τον άλλον και οι διαφορές σας και ομοιότητές σας είναι ίδιες.

Οι αδερφές ψυχές είναι ικανές να μπουν στο μυαλό του συντρόφου τους και να κατανοήσουν τι αυτός σκέφτεται. Οι σύντροφοι ζωής είναι λιγότερο ψυχικοί και περισσότερο του ίδιου είδους καλύτεροι φίλοι.

Οι αδερφές ψυχές συχνά συνειδητοποιούν ότι η σχέση τους μπορεί να μην κρατήσει για πάντα ή ακόμα για πάρα πολύ αλλά ξέρουν ότι η αγάπη είναι εκεί και είναι άνετοι με την παροδικότητα. Οι σύντροφοι ζωής συχνά θέλουν να στερεώσουν την σχέση τους ξεκινώντας οικογένεια ή κάνοντας γάμο σε μια προσπάθεια να την κάνουν πιο μόνιμη.

Κάποιες φορές χρειαζόμαστε μια αδερφή ψυχή και άλλες φορές χρειαζόμαστε ένα σύντροφο ζωή. Εσείς ποιον αισθάνεστε ότι χρειάζεστε;

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top