ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

on 2/18/2014Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό?


Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις .
Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

Λεμόνι και-σόδα-ο συνδυασμός-που σώζει ζωές

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . ΕΙΝΑΙ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρυθμίζει της αρτηριακή πίεσης ΤΟ Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.


Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα(μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα . Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

Συνταγή

Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.

Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού -

πηγη:  healthyfoodhouse.com
Από το  bioathens.com 
Μοιραστείτε το :

6 σχόλια

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Reply

Ποιες πολυάριθμες μελέτες ακριβώς, ποιος κατασκευαστής φαρμάκων και για ποιες πειραματικές μελέτες μιλάτε; Πού είναι η βιβλιογραφία που υποστηρίζει αυτήν την άποψη; Μπήκα και στην πηγή του άρθρου αλλά ούτε εκεί υπάρχουν αποδείξεις για την στήριξη αυτής της άποψης. Επικίνδυνο να αναπαράγετε και να διαδίδετε τέτοια ανυπόστατα άρθρα . Επίσης, είναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και ΑΝΕΥΘΥΝΟ. Όλα για την επισκεψιμότητα πια; Σε τι διαφέρετε από τον απατεώνα που λέει ψέμματα για να τα τσεπώσει; ντροπή.

http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2014/02/1000.html

Reply

Το όξινο ανθρακικό νάτριο, δηλαδή η σόδα, προωθείται από την εναλλακτική ιατρική ως θεραπεία του καρκίνου

Αυτή η θεραπεία βασίζεται στη θεωρία ότι ο καρκίνος προκαλείται από μια μορφή μόλυνσης της ζύμης και το διττανθρακικό νάτριο μπορεί να σκοτώσει τη μαγιά.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται ως συμβατική θεραπεία για διαταραχές στις οποίες το αίμα είναι πολύ όξινο και για την καούρα στο στομάχι.

Ο καρκίνος ή τουλάχιστον κάποιοι τύποι καρκίνου, σύμφωνα με μία άποψη προκαλούνται από μόλυνση με ένα είδος του μύκητα που ονομάζεται Candida albicans.

Το διττανθρακικό νάτριο είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλες δόσεις και σύμφωνα με τις οδηγίες είναι ασφαλές. Μόνο σε πολύ υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο προωθείται από ορισμένους εναλλακτικούς επαγγελματίες, όπως ο Dr Tullio Simoncini, ως θεραπεία για όλους τους τύπους καρκίνου.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο δίνεται από το στόμα (από του στόματος) ή μέσα σε φλέβα (ενδοφλέβια). Επίσης, δίδεται ενδοαρτηριακά (σε μια αρτηρία που τροφοδοτεί με αίμα τον όγκο) και δίνεται μερικές φορές ως διάλυμα απευθείας μέσω της τραχείας στους πνεύμονες για τη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα.

Ο Δρ Simoncini ισχυρίζεται ότι όλοι οι όγκοι περιέχουν μύκητες. Η μυκητιασική λοίμωξη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να αποβεί μοιραίο. Ένας αριθμός φάρμακων είναι διαθέσιμος για την αντιμετώπιση αυτών των λοιμώξεων. Οι άνθρωποι των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο από υψηλές δόσεις χημειοθεραπείας μπορεί πολλές φορές να έχουν τέτοιου είδους μολύνσεις. Τα αντιμυκητιασικά φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν, πολλές φορές, τη μόλυνση, αλλά δεν δίνονται ως πρώτη γραμμή θεραπείας.

Τα μασώμενα δισκία διττανθρακικού νατρίου ή η σκόνη χρησιμοποιούνται στην κλασσική ιατρική, για να εξουδετερώσουν το οξύ του στομάχου που προκαλεί καούρες.

Το ενδοφλέβια όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται ως συμβατική θεραπεία για τη μείωση της οξύτητας του αίματος σε σοβαρές καταστάσεις, όπως σοκ, σοβαρή αφυδάτωση, και ανεξέλεγκτη νεφρική ανεπάρκεια ή διαβήτης.

Reply
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Μπες στο e-medi.gr και θα βρεις οτι αλλο χρειαζεσαι...

Reply

καλησπερα,τι εννοειτε οταν λετε Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.???μπορει καποιος να πινει καθε πρωι για προοληπτικους λογους???ευχαριστω


Reply