Τροφή για σκέψη

10 πράγματα που έχεις και πρέπει να τα εκτιμήσεις στη ζωή

Η ζωή πολλές φορές μπορεί να γίνει δύσκολη, απαιτητική, κουραστική σαν μία ανηφόρα που δεν έχει τελειωμό. Πάντα να θυμάστε πως υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις από αυτήν που βιώνετε και να ξέρετε πως αν κάποια από τα παρακάτω 10 σημάδια υπάρχουν στη ζωή σας, τότε ναι, τα πάτε πολύ καλά και μπορείτε να συνεχίσετε έτσι με την πίστη ότι τα καλύτερα είναι στο δρόμο σας..

1.Έχετε μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας.

1

2.Έχεις ένα πιάτο φαί για να φας και σήμερα!

2

3.Έχεις καλή καρδιά

3

4. Εύχεσαι το καλό για τους άλλους ανθρώπους.

4

5.Έχεις πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό

5

6.Έχεις κάποιον στον κόσμο που νοιάζεται για σένα..

6

7.Μπορείς και συγχωρείς..

7

8.Έχεις καθαρά ρούχα να φορέσεις..

8

9.Διατηρείς την πίστη σου και όχι απαραίτητα τη θρησκευτική!

9

10. Αναπνέεις…

10

Να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε, ακόμα και για τα πιο μικρά που στην ουσία είναι τα πιο σημαντικά και που δεν είναι δεδομένα για όλο τον κόσμο!

Άμα βρήκατε κάποια αξία στο μήνυμα αυτής της ανάρτησης, μοιραστείτε το και με τους άλλους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε..

mymind.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top